Monday, July 25, 2011

SAYA ADALAH BLOGGER GIRL YANG TERMALU

Assalamualaikum....=)

readers and followers..kaifa halukum?

bace slow2 tajuk kat atas. jangan panik jangan gelabah. nak tak nak korang kene admit yang aku ni pemalu okeh. ngehehe.


aww..ai sangat2 pemalu tau. kalah kot dara pingitan zaman tok nenek aku. pijak semut tak penyek. pijak ekor kucing pun kucing tu tak melenting. ayu je melangkah. eheh. ade kaitan ke? dush2.

so ai rase sesuai sangat2 la nak join bloglist si pemalu ni. sape?? check this out. especially girls. korang ingat senang ke nak cari laki pemalu zaman sekarang? pemalu tak bereti lembut okehh. jangan salah paham lak.



tu dia...si pemalu ngan bambo kesayangannye. eh silap. danbo. hehe. so ape lagi..meh la terjah ramai2 untuk join bloglist si pemalu ni.

aku pun malu nak cakap banyak2.

ma'as salaamah wa ilal liqa'


Syerah Meteora

4 comments

July 25, 2011 at 9:42 AM

eh a'ah la ! pemalu nye awak nie . harap tak muntah hijau . huhuhu ~

July 25, 2011 at 9:55 AM

hehe...terlebih malu pulak syerah ni..nama pon dah sama macam adik shy jugak,Nurshahirah...pape pon,thanks join n shy akan update bloglist ASAP k..:)..

p/s: Danbo la bukan Bambo..ekekeke

July 27, 2011 at 1:58 PM

kak deeya:

ai memang pemalu laa...aww..hehe

sediakan baldi ok!

July 27, 2011 at 1:59 PM

shy:

ok thanks..eheh..yeke name same? ni yang malu ni...=)

*same je kan sebutan dia. b.a.m.b.o.

XD

Post a Comment
Copyright © 2012 Reserved To Syerah Meteora
Design By Budak Comel