Thursday, July 14, 2011

meh la join conteng2 ni

assalamualaikum...=)

readers and followers..kaifa halukum?

aku dah banyak membebel dalam entry yang lepas. hehe.

so meh la usha2 gambar kat bawah ni. aku bosan. tu aku main conteng2. kalau huduh kutuk je lah. aku cool je...=p


entry aku pendek je hari ni. tengok uh. dah siap lekat selotip agi kat kat mulut aku. taknak bagi aku cakap banyak2. silence is better. haha. ok fine. nak tengok je.


hahaha. gelak la banyak2. lukisan aku tak secomel tuan dia. budak ni comel. tak sombong ngan aku. muda setahun dari aku tapi nampak matang dari aku. aku pun tak sangka dia akan follow aku. time tu aku baru nak berjinak2 ngan dunia blogging. peminat kaler merah hitam putih ni...hehe
dush. yang ni aku nak gelak. bile aku compare balik dengan gambar kat blog ni, tak same langsung bentuk topeng tu. yang aku lukis ni macam ape ntah. ak main redah je. camni la jadinye..aduihh..sori ye kr...blogger ni pernah motivate aku time aku rase down giler dah nak blogging....x'0

ni sape eh? kenal tak? most wanted by pejabat kastam. kesalahan, berenang ke sabah dengan ikan josh tanpa permit yang sah. haha. si budak baik ni pun main redah je membebel. dia ni sporting je. layan je kot kalau korang nak membebel. name pun budak baik kan??

erk...yang ni...hehe...akak sepupu aku...dia lah yang ajar aku pasal blogging ni. time tu aku ngade2 nak ade blog jugak. tak serius pun. tu aku main hentam je URL aku. syerasite. macam skema je kann. haha. untuglaa aku coz dia bekerja kat kampus aku. so pape hal aku boleh mintak tolong dia. hehe. seorang yang sangat bizi. nak jumpe dia pun kene wat appointment dulu. aku sangat jeles sebab dia pandai memasak! xD

erh..sampai sini je lah dulu...nak main game lak..haha

ma'as salaamah wa ilal liqa'



Syerah Meteora

36 comments

July 14, 2011 at 2:24 AM

salam ziarah..
wahH..c0mel-c0mel la pic ni..
memang berbakat =)

July 14, 2011 at 2:35 AM

thanks sudi singgah...

erh..tu lukisan budak2 je..hehe..:D

July 14, 2011 at 10:01 AM

hahahaha kau ckp kene
mkan ngan ikan jos...
gigit hidung kau karang...
satu lagi...
yg nell tu..mmg lahh...
nmpk matang je...
kelaka je..hahaha

July 14, 2011 at 1:42 PM

wah... pandainya dia melukis 'berbakat!' hahahaha


blog syera tersenarai dalam list terjah bersama myobw...

July 14, 2011 at 2:47 PM

farid: haha..comey tak muke ko?

rasekan..biar josh tu telan2 ko...xD

nelly memang nampak matang kan?

aku je macm budak2...x0

July 14, 2011 at 2:48 PM

oh!blogwalking: hehe...thanks a lot..

wahh...masuk list terjah?xD

July 14, 2011 at 10:12 PM

eh ok lettewwww. *geli x?*
conteng2 pon ade rupa.
kalo sy..... haha mmg x la kan...

July 15, 2011 at 1:01 AM

comel...kiut je lukisan tu... :)

July 15, 2011 at 2:48 PM

mmg tak pandai nk update eh..
hahaha =p

July 15, 2011 at 9:02 PM

cantik !

July 15, 2011 at 11:53 PM

bi-khair, alhamdulillah

July 16, 2011 at 10:20 PM

EHEHHEH....cute meyh...ade bakat ~.~

July 17, 2011 at 2:18 PM

syera pandai lukis. cutenyaaa! xD

July 18, 2011 at 10:51 PM

salam ziarah..
pandainye awak lukis.. cantik dan menarik.. :)

BLOGPSOT - Tempat nak study Bible

July 19, 2011 at 5:05 PM

you're good at drawing!

July 20, 2011 at 12:15 PM

silah : erk..geli3...haha

erm...silah pun try gak la main conteng2 ni..hehe

kot2 jadi nanti....=)

July 20, 2011 at 12:15 PM

syaf : cute ke?? pic yang mule2 skali erh?

hehe :malu

July 20, 2011 at 12:16 PM

farid : okehh bulan depan ak update..haha

July 20, 2011 at 12:17 PM

nelly: nelly kan comey...=)

tq XD

July 20, 2011 at 12:17 PM

padin: syukran =)

July 20, 2011 at 12:19 PM

kak beauty lover: syerah bakat cap itik je...hehe

tq =)

July 20, 2011 at 12:20 PM

kak nurulee : tq kak...speechless

:malu

July 20, 2011 at 12:21 PM

padlie: tq..sy conteng2 je...xreti nak lukis macam dalam komik tu..x0

July 20, 2011 at 12:22 PM

kitty: tq..=)

thanks a lot 4 visiting here xD

July 20, 2011 at 12:26 PM

kalo awak kalo ngan photoshop lawa nih..saye nk tolong kalekan boleh?..haha

July 20, 2011 at 1:26 PM

waalaimumussalam. . .
alhamdulillah. ana bi khair :) wa anti ? hehe.



:wow jamilah ! jamilah ! :zas

July 20, 2011 at 4:08 PM

cute.
gamba umie xde . cececece ;P

July 20, 2011 at 5:02 PM

comel !

July 20, 2011 at 6:12 PM

cik bulan: hehe...xreti la nak photoshop2 ni...tu lukis pakai tgan je..x0

nak kalerkan k?? berehhh =)

July 20, 2011 at 6:13 PM

fya: syukran ya ukhti...

ana malu lahh.... :malu

July 20, 2011 at 6:14 PM

umie :nak gak ke?? bak sini upah dulu..

hehe...tq x)

July 20, 2011 at 6:16 PM

fara: tq..=)

time kaseh banyak2 datang sini =)

July 21, 2011 at 12:52 AM

huhu nice+cun+chantek gilew lukisan syerah...
tapi ni mesti lukis then capture pic pastuh upload kan?
better scan lukisan tu ngan scanner ia akan bertambah lebih menarik dan chentek.... ^^

http://alepcrazy.blogspot.com/2011/07/mulutku-terkaku-otak-ku-menjadi-buntu.html

July 21, 2011 at 1:41 AM

alep: erk...kantoi..haha

nak wat cmne alep...xde scanner..so upload cmtu je lepas capture je ngn hnset murah...hehe

tq =)

July 21, 2011 at 11:04 AM

laa ok laa tu..xla hodoh lukiasan tu..kalau nak dibandingkan ngan cikmoon ni...

July 21, 2011 at 12:00 PM

kak moon: erk..tq..hu3

kakmoon pun try la lukis =)

Post a Comment
Copyright © 2012 Reserved To Syerah Meteora
Design By Budak Comel