Wednesday, July 27, 2011

wordless wednesday #1

Assalamualaikum

readers and followers..kaifa halukum?


 
kenape kat Malaysia takde program kanak2 macam ni?


ma'as salaamah wa ilal liqa'

Syerah Meteora

30 comments

July 27, 2011 at 3:31 PM

bese lettew syerah ..
btw,selamat meyambut ramadhan k ^^

July 27, 2011 at 6:39 PM

Assalamualaikum syerah..
kat mlys.. ada gak program kanak2..tp utk lahirkan artis..erk..

July 27, 2011 at 9:30 PM

ana bikhoirr..
selamat berpuasa...
tu ar..budak2 kecik
bagi ceramah cam tu kn..
huh

sori lama tak dtg blog..
bz gileee

July 27, 2011 at 11:46 PM

ana bikhoir :)
slamat mnyambut ramadhan..semoga lebih baik dari sebelumnya,,, :)

July 28, 2011 at 12:47 PM

kat malaysia ade program adik-adikku lah sayang . Anjuran RTM TV1 .. ade murabbi sendiri yg biasnye dikalangan ustaz2 / ustazah2 . (utube kan ade) ^__^

July 28, 2011 at 10:06 PM

reynn:

:angguk memang bese kan

selamat smbut ramadhan gak =)

July 28, 2011 at 10:07 PM

kak ct:

a'ah kan??

kanak2 kat mlysia lebih suke program camtu...nyanyi2..joget2..

:erk

July 28, 2011 at 10:39 PM

farid:

tu ar..comel je kan bile budak2 kcik bagi ceramah?

aku ingat ko dah lupe blog aku...ngeee

July 28, 2011 at 11:36 PM

kak deeya:

pernah dengar kak..tapi macam kurang sambutan je

sedihh. maksud syerah program kanak2 yang unsur agama tak dapat smbutan ramai...


huuu

July 28, 2011 at 11:37 PM

kak lynn:

:angguk

syukran...semoga ramadahn kali ni lebih bermakna =)

July 29, 2011 at 12:09 AM

rasanya ada.. alaa dah lupe lak tajuk dia apa.. adik2ku ke apa nama dia.. kiranya siap ada ustaz2 mentor lg.. hehe

July 29, 2011 at 12:17 AM

ss:

erm..kak deeya kate program adik2ku..

tapi macam kurang smbutan..entahla..

yang pildacil kat indon ni meriah je =)

July 29, 2011 at 2:47 AM

slamat ramadhan syera ^_-

kt tmpat kita ade, tp tak popular sgt kn..
perlu diporpularkan rase..

tak gitu? ^_^

July 29, 2011 at 3:57 AM

entah lha. sampai tak terungkai :/

July 29, 2011 at 10:29 AM

huhu..apik tak tengok lagi

July 29, 2011 at 9:10 PM

yeke?? tau mana ni.. indon biasa la.. dyorg mcm2.. hehe

July 29, 2011 at 9:58 PM

rancangan knk2 di indonesia kah?? mcm menarik je =)

July 30, 2011 at 12:59 AM

naz:

yup..rasenye klu tnye budak2 yang dorang tau idola kecil je kot.hehe

budak2 xminat mane program agama cmni =.='

July 30, 2011 at 1:00 AM

fya:

ungkaikan je.hehe

=)

July 30, 2011 at 1:02 AM

apik:

tengok kat youtube ade.

try cari pildacil bunga. comel tau budak tu. petah.

xD

July 30, 2011 at 1:03 AM

kak ctp:

huhu...program ni femes kat indon..suke sgat bile budak2 yang bagi tazkirah.. :terharu

=)

July 30, 2011 at 1:04 AM

an:

menarik gak. budak2 petah berkata2..bagi tazkirah ringkas =)

July 30, 2011 at 9:21 AM

shera..x ley ar cakap gitu..
seyes aku tak lupe nye..
sayang lahh kat kauuu..
haha =)

haah..comel je..penah dgr kat youtube..
dak kecik bagi cerama..

July 31, 2011 at 4:27 AM

salam ramadhan.. :)

July 31, 2011 at 2:04 PM

salam ziarah..
hehE..kat Malasyia budak-budak semua nak jadi Superman jew..takpun jadi artis macam Mawi ;0

July 31, 2011 at 6:26 PM

hikhik , slamat mnymbot ramadhan ;D

July 31, 2011 at 9:04 PM

kan bagus kalau kat Malaysia ada ~

August 1, 2011 at 11:48 AM

*tak faham bahasa arab..*

hehe.

kat msia ni lebih suke program yg ke arah hiburan. -_-


huhu.


anyway, selamat berbuka puasa yunk :)

August 2, 2011 at 3:49 PM

sambutan kurang sbb ramai yg tak amek tau pasal nie . kbnyakannye ramai yg nak anak2 diowang jd artis (idola kecil) ..

tp adik2 ku nie memang bagus sangat . seimbang dunia akhirat . insyaAllah =)

August 25, 2011 at 7:15 PM

gambar tak dapat nak load so entri ni pun tak dapat nak komen T_T

Post a Comment
Copyright © 2012 Reserved To Syerah Meteora
Design By Budak Comel