Sunday, March 6, 2011

today is workday

                                 bile si comel wat muke seposen....xD

aihh...
entah apelah yang aku buat sepanjang weekend ni...
terperap je kat dorm...
majoriti kawan2 aku balik...so there's no arabic discussion as usual...=x
USIM ade wat hari terbuka...so...meh ar serbu ramai2...
tapi sori...petang tadi dah habess...late information...xD
besenya....kalu kampus ade karnival....
akula orang yang terexcited skali...weee
coz banyak makanan yang dah pasti akan diusung balik ke hostel....suke3!
but...open day usim....aku langsung tak jejak...='(
kenape??
meh sini aku list sebab2nye....
                                                     
-aku sangatla malas nak tunggu bas untuk ke kampus.....nak naik teksi mahal sangat...mau terbang duit aku 12ringgit! duit banyak tu aku bleh beli macam2 huh

-nak rehat2kan kaki coz karnival 2 diadakan di semua bangunan fakulti....mau tak tercungap...

-tengah layan perasaan sedih...parent aku tak dapat datang minngu ni.....x'0
 impian aku untuk round2 ngan family kat kampus xkesampaian.....

-aku salah faham pasal masa untuk discuss law untuk hari ni....kejap pagi,kejap tengahari,kejap petang...mane 1 nihh?
 pening ar weh....so aku terpaksa kansel untuk gi round kampus pagi tadi

-orang lain balik...tapi aku tak balik...kenape wehh?
  sape kate aku taknak balik?aku nak sangat balikkk! 2jam je trip....
  tapi sebab aku ade presentation law esok.....lupekan je hasrat murni aku tuhh....
  so hari ni masa aku dihabiskan untuk mensetelkan kerja2 yag tertunggakk....

aku terpaksa lupakan makanan2 yang sedap dan dah tentunya murah untuk diborong!
erkk....asal ade karnival je ingat makanan...adoyaii...bukannye pesta makanan okehh..=)

last but not last...........
doakan aku untuk presentation esok....
LAW AS A TOOL OF SOCIAL ORDER.....>.<

.................dan aku tersangatlaaaaaaaa rindu kat family aku.....x'o
Syerah Meteora

2 comments

April 4, 2011 at 11:29 PM

comelnya !!!!

April 5, 2011 at 12:35 AM

mestila...
tgok la sape akak dye...hehe!

Post a Comment
Copyright © 2012 Reserved To Syerah Meteora
Design By Budak Comel